-->

Total Pageviews

Pages

Letak 'adf.ly' di blog anda dan dapatkan $5 untuk setiap 10k pengunjung http://adf.ly/?id=1046044

Thursday, June 28, 2012

Siapakah Artis Baru yang berSpender di Tepi Pantai ini?

Agak lama jugak kami berfikir untuk meletakkan tajuk yang sesuai untuk artikel kali ini. Setelah berfikir secara rasional dan konsisten maka tajuk diatas menjadi taruhan kami untuk artikel kali ini.Artikel ini ditulis berdasarkan email yang diterima lewat petang semalam. Ianya berkisar tentang luahan hati seorang peminat dan rakan-rakanya tentang tindakan seorang pelakon baru yang didakwa bergambar dengan hanya berspender semasa bercuti di Phuket Thailand.

Menurut pengirim email ini lagi beliau agak terkejut apabila menerima kiriman email daripada rakannya tentang beberapa keping gambar artis baru yang diminatinya itu. Kata pengirim email ini lagi dia dan beberapa orang rakannnya memang mengikuti perkembangan pelakon baru ini sejak dari dulu lagi setelah kerap melihat dia muncul di kaca televisyen.

Memetik tulisan pengirim email ini lagi “Pelakon ni seorang yg ok, sangat friendly tetapi saya agak terkejut bila mendapat email daripada kawan saya tentang gambar sexy pelakon baru itu semasa sedang bercuti di Phuket Thailand, persoalannya: Sebagai seorang pelakon baru kenapa dia berani mengexpose gambar-gambar sebegitu. Kami sebagai peminat agak hampa kerana sebagai pelakon yang baru nak menapak, dia seharusnya menjaga tatasusila sebagai pendatang baru. Ini nama pun baru nak berkembang tapi dah membuatkan peminat berasa jijik dengan gambar tersebut. Jadi tolong dapatkan penjelasan daripada beliau tentang gambar-gambar ini”


Sumber: buahmulut.com0 comments:

Post a Comment

Entri Terbaik dari Blog Lain