-->

Total Pageviews

Pages

Letak 'adf.ly' di blog anda dan dapatkan $5 untuk setiap 10k pengunjung http://adf.ly/?id=1046044

Saturday, June 9, 2012

WTF LULU pole Dancer yang Gemukk dan berani


Hahhaha..Lulu, seorang isteri dan ibu berusia 27 tahun dari Maryland ikut America's Got Talent 2012 dengan bakat sebagai pole dancer. Saksikan video di bawah dan lepas tu terpulang dengan korang lah nak kagum atau rasa lawak, tapi sebelum tu HAHAHA...Paling tak tahan bila tengok dia menari dan berkongsi tiang dengan Nick Cannon!



Entri lain yang menarik

2 comments:

Post a Comment

Entri Terbaik dari Blog Lain