-->

Total Pageviews

Pages

Letak 'adf.ly' di blog anda dan dapatkan $5 untuk setiap 10k pengunjung http://adf.ly/?id=1046044

Thursday, November 24, 2011

NAMA ANAK SELEBRITI BARAT YANG PELIK (11 GAMBAR)Pilot Inspektor - Anak kepada Jason Michael Lee. Nama ini diambil sempena lagu dari the band Grandaddy bertajuk "He's Simple, He's Dumb, He's the Pilot."

Audio Science - Anak lelaki kepada Shannyn Sossamon dan Dallas Clayton.

Zuma Nesta Rock - Gwen Stefani & Gavin Rossdale. Zuma diambil dari  nama pantai di Malibu kerana di pantai inilah Gavin yakin ingin menjadi bintang rock.Nesta pula sempena nama tengah Bob Marley manakala Rock mewakili band rock Gavin dan album Gwen selain gaya hidup mereka sekeluarga yang gemarkan rockstyle.

Kal-El Coppola - Nicolas Cage dan Alice Kim menamakan anak mereka Kal-El Coppola sempena nama sebenar watak  Superman, filem arahan Tim Burton.

Diva Thin Muffin

Moon Unit
Diva Thin Muffin & Moon Unit - Anak kepada Frank Vincent Zappa, seorang komposer, pemuzik, produser dan pengarah filem.

Tu Morrow - Anak Rob Morrow  (TV show Numb3rs)


Moxie Crimefighter - Penn Jillette dan Isteri yang tidak mempunyai nama tengah membuat keputusan untuk tidak meletakkan nama tengah pada anak mereka lalu mengeksperimenkan nama itu..hihhihi kalau sudah comedian tetap juga lawak walaupun dalam hal menamakan anak mereka.

Pirate Howsmon - Anak kepada pasangan Jonathan Davis dan bekas porn star Deven Davis


Petal Blossom Rainbow, Daisy Boo, and Poppy Honey - Nama anak-anak Jamie Oliver sempena nama bunga, makanan, pelangi...(boleh jadi best friend Pooh) tapi nama-nama ini sangatlah unik bagi aku.


Speck Wildhorse - Anak kepada pasangan John Cougar Mellencamp dan Elaine Irwin0 comments:

Post a Comment

Entri Terbaik dari Blog Lain