-->

Total Pageviews

Pages

Letak 'adf.ly' di blog anda dan dapatkan $5 untuk setiap 10k pengunjung http://adf.ly/?id=1046044

Sunday, January 20, 2013

Inilah wanita dengan pinggul terbesar di dunia (7 gambar)Los Angeles - Mikel Ruffinelli, 40, mempunyai punggung terbesar di dunia dengan lilitan sebesar 8 kaki. Pada ketinggian 5 kaki 4 inci dan berat 420 pound, Ruffinelli mengambil 3,000 kalori sehari untuk menjaga nilai "bootylicious"nya ini. Malah dia memuji empat kehamilan yang telah memberikannya punggung yang luar biasa besar ini. Punggung dan pinggang Ruffinelli mula membesar ketika berumur 22 tahun iaitu selepas kelahiran anaknya, Andrew dan ia terus membesar ketika hamil tiga lagi anaknya.

Wanita yang bekerja dalam bidang ijazah psikologi dan model untuk laman web Big Beautiful Women untuk mendapatkan wang tambahan ini pernah cuba untuk mengurangkan berat badan melalui susu diet dan bermacam lagi kaedah kurus pada masa lalu tetapi kini dia mendakwa lebih gembira dengan susuk badannya namun tetap bekerja keras untuk kekal sihat melalui kelas aerobik air.


largest hips woman biggest

los angeles based years old mikel ruffinelli hasbiggest hips feet circumferenceworld

los angeles based years old mikel ruffinelli hasbiggest hips feet circumferenceworld

los angeles based years old mikel ruffinelli hasbiggest hips feet circumferenceworld

mikel ruffinelli hips

Kata Ruffinelli: "Suami saya mendapati bentuk tubuh saya seksi dan kami mempunyai saat yang menakjubkan di atas katil, tidak ada kedudukan yang kita tidak boleh lakukan! Dia memberitahu saya bahawa saya cantik setiap hari. Lelaki tidak suka perempuan kurus, mereka suka seorang wanita dengan tubuh hourglass."

Entri Lain yang Menarik

0 comments:

Post a Comment

Entri Terbaik dari Blog Lain