-->

Total Pageviews

Pages

Letak 'adf.ly' di blog anda dan dapatkan $5 untuk setiap 10k pengunjung http://adf.ly/?id=1046044

Tuesday, March 26, 2013

wanita ini sudah buat 330 pembedahan plastik bernilai 1 juta

Alicia bersama anaknya, Georgia,17, dan Papaya, 15 bulan

Bekas model glamor, Alicia Douvall, mendakwa telah membelanjakan lebih daripada £ 1 juta untuk kos keseluruhan 330 kali pembedahan plastik di seluruh tubuhnya termasuk membesarkan payudara, menegangkan wajah dan memendekkan jari kakinya agar lebih cantik ketika memakai kasut bertumit tinggi.

Gambar ketika Alicia berumur 15 tahun

Cik Douvall, yang telah dikaitkan dengan beberapa selebriti termasuk pelakon Mickey Rourke dan bekas penyanyi Simply Red, Mick Hucknall, berkata dia telah menjalani begitu banyak pembedahan kosmetik yang berbahaya dan menyakitkan - biasanya sekali minggu - kerana keyakinan bahawa dia adalah seorang wanita yang hodoh.


Ibu dua anak ini melakukan pembedahan membesarkan payudaranya buat pertama kali ketika dia berumur 17 tahun, dia juga pernah menjalani pembedahan memendekkan rulang rusuknya untuk mendapatkan bentuk tubuh yang lebih langsing dan satu prosedur mengeluarkan filler dari dagunya. Lihat gambar di bawah untuk mengetahui jenis pembedahan kosmetik lain yang wanita ini telah buat:Entri Menarik Yang Lain:0 comments:

Post a Comment

Entri Terbaik dari Blog Lain