-->

Total Pageviews

Pages

Letak 'adf.ly' di blog anda dan dapatkan $5 untuk setiap 10k pengunjung http://adf.ly/?id=1046044

Thursday, June 20, 2013

Shahz Jaszle Putus Tunang Serang Pasangan Khalwat Di tempat Kerja?

Ramai yang jangka hubungan Shahz Jaszle & Redzwani Puteri bakal bergolak lagi selepas seorang wanita bernama Farah mendedahkan kisah percintaan singkat mereka.
Nyata jangkaan ramai yang memerhati agak mengena apabila sumber kami memberitahu yang Redzwani Puteri telah mengambil keputusan untuk putuskan pertunangan mereka hari ini ekoran apa yang terjadi.
Mungkin kerana sakit hati & bengang dengan keputusan Redzwani Puteri untuk putuskan pertunangan, Shahz Jaszle telah datang ke sebuah bank di Bangsar mencari pasangan khawatnya, Farah (link gambar wajah Farah dari laman sosial) yang menjadi ‘punca’.
Sumber kami yang juga bekerja di bank sama dengan Farah berkata Shahz Jaszle memang benar benar melepaskan amarah beliau petang tadi dan menimbulkan kekecohan sehingga menjadi perhatian ramai.
Kami tidak menerima butir lanjut tentang pertengkaran antara mereka tadi tetapi yang pasti pihak pengurusan bank tersebut telah meminta Farah meletak jawatan dalam masa 24 jam kerana insiden ini.
Shahz Jaszle & Redzwani Puteri gagal kami hubungi untuk dapatkan pengesahan lanjut.
UPDATE-1: Shahz Jaszle khabarnya turut membawa wartawan ke lokasi yang kami sebutkan di’atas untuk bersemuka dengan Farah — menurut sumber di forum Cari. source: RotiKaya.com
Entri lain yang menarik


0 comments:

Post a Comment

Entri Terbaik dari Blog Lain