-->

Total Pageviews

Pages

Letak 'adf.ly' di blog anda dan dapatkan $5 untuk setiap 10k pengunjung http://adf.ly/?id=1046044

Thursday, September 5, 2013

Adi Putera disiasat polis kerana Skandal dengan isteri orang?

Ini berita paling panas yang akan menjadi bualan ramai untuk beberapa minggu yang akan datang. Seorang ahli perniagaan membuat laporan polis terhadap Adi Putra mendakwa pelakon itu ada hubungan sulit dengan isterinya.

Gambar atas dari Instagram wartawan hiburan Zubirbipop.
Ahli perniagaan berkenaan berbuat demikian selepas dia mengalami tekanan perasaan dan gangguan mental hingga menyebabkan hubungan dirinya dengan isteri terjejas sehingga dia bertengkar hampir setiap hari.
Skandal itu terbongkar apabila ahli perniagaan berkenaan menyemak telefon bimbit milik isterinya pada 7 Ogos lalu apabila terdapat SMS, Instagram dan WhatsApp artis berkenaan yang antara lain mengandungi kata-kata dan gambar lucah termasuk gambar lucah pelakon berkenaan. *Forum cari telah memaparkan wajah wanita yang agak cantik dan gebu itu, lihat di SINI - jika gambar tidak dapat diakses, ia mungkin untuk pembaca forum yang berdaftar saja!
Adi Putra dan wanita itu di’fahamkan baru sahaja seminggu berkenalan.
Menurut sumber, Adi Putra dan wanita itu mengaku yang berbalas mesej selain bertukar tukar gambar lucah sejak 29 Julai hingga 5 Ogos yang lalu dengan alasan untuk suka suka & mereka tidak pernah berjumpa selama ini. 
source: rotikaya.com
Entri Lain yang Menarik


0 comments:

Post a Comment

Entri Terbaik dari Blog Lain